Netformatie verder als Provide SME

Utrecht, 1 januari 2020 – Na een 4-jarig intensieve samenwerking met de Provide Group worden de krachten verder gebundeld. Netformatie gaat onder een nieuwe bedrijfsnaam, Provide SME B.V., de small & medium Enterprise klanten vanuit de Provide Group bedienen. Naast de naamswijziging, is er een nieuwe vestiging op de Amerikalaan 55 in Maastricht-Airport geopend.

“De bundeling van krachten en de opening van een nieuwe Provide SME vestiging in Limburg versterkt onze marktpositie in Zuid-Nederland waar Provide reeds een stormachtige groei doormaakt”, aldus Mike Dawud, CEO van Provide Group B.V. “Het is de ambitie van Provide om met Provide SME een vooraanstaande positie binnen de Benelux te realiseren. Het stelt ons in staat onze groeiambities op zowel large als small & medium accounts versneld ten uitvoer te brengen.”

Provide SME levert advies, dsl, public cloud, glas & straal verbindingen, voip, netwerk- en cloudoplossingen aan small & medium accounts. Provide SME is een onafhankelijke en toonaangevende leverancier van kennis en expertise op het gebied van technische infrastructuren. Men heeft sinds 2002 ervaring met een reeks van succesvolle infrastructurele projecten & managed services diensten.

Over Provide

Provide bestaat uit verschillende disciplines van consulting tot managed services. Samen genereert de Provide Groep een omzet van meer dan 15 miljoen euro. De groep is actief in meerdere Europese landen en bedienen klanten in verschillende sectoren, waaronder Finance & Insurance, Industry, Telecom, Wholesale en Government.

Dankzij onze ruim honderd deskundige IT-medewerkers zijn wij in staat IT-oplossingen en diensten aan te bieden op het gebied van consultancy, outsourcing, private, public & hybrid cloud, best-of-class software en maatwerkprogrammatuur. Wij zijn volgens internationale normen gecertificeerd (beveiligingsmanagement ISO 27001:2013, kwaliteitsmanagement ISO 9001:2008).

Meer informatie vind je op provide.nl.