Klantinformatie betreffende het Corona virus

De huidige dynamische ontwikkelingen en effecten van het coronavirus vereisen zowel toekomstgerichte actie als flexibele oplossingen. De gezondheid en de bescherming van onze medewerkers, klanten en zakenpartners zijn de topprioriteit van Provide SME. Daarom zijn we in een vroeg stadium gestart met preventieve maatregelen. We zullen de situatie blijven volgen, regelmatig evalueren en passende maatregelen nemen om onze bedrijfsvoering zo goed mogelijk in stand te houden met de gebruikelijke service, ook in deze speciale tijden.

U kunt ons bereiken per e-mail en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:30 uur via 0299-450707. Alle leveringen vinden plaats via PostNL waardoor er een vertraging kan ontstaan in de verzending van uw bestellingen. Onze excuses voor eventuele vertragingen.

Hoe worden de Provide SME werknemers beschermd?

De gezondheid en de bescherming van onze medewerkers, klanten en zakenpartners is onze topprioriteit. Daarom hebben we in een vroeg stadium preventieve maatregelen genomen. Naast de uitbreiding van passende hygi├źnemaatregelen op kantoorlocaties, werken onze medewerkers grotendeels vanuit huis. Ook worden zij aangemoedigd om sociale contacten tot een minimum te beperken om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Zijn bestellingen vertraagd?

Samen met onze leveranciers werken we keihard aan het onderhouden van onze supply chains. Via ons nationale en internationale leveranciersnetwerk proberen wij incidentele leveringsknelpunten voor bepaalde producten te compenseren.

Hoe worden bestellingen uitgeleverd? 

Computers, laptops, printers etc. worden zoveel mogelijk vooraf voor u ingesteld zodat u bij aflevering het artikel bijna direct kunt gebruiken. In sommige gevallen moeten er nog enkele instellingen worden aangepast, hierbij krijgt u ondersteuning onze Servicedesk.
Wanneer u belt naar 0299-450707 zal een Skilled Engineer u stap voor stap begeleiden om zo samen de hard- en/of software in te stellen. Deze tijd vraagt om samenwerking en flexibiliteit, Provide SME zal haar uiterste best doen om u snel en probleemloos gebruik te laten maken van uw IT omgeving.

We doen er, kortom, alles aan om u te kunnen blijven bedienen zoals u van ons gewend bent!