Tailored software van Provide

Software die precies doet wat jij wilt

Hoe fantastisch zou het zijn als je software precies zou doen wat jij wilt? Dat processen geautomatiseerd of gekoppeld worden en je zo in staat bent om efficiënter te werken? Met Tailored Software van Provide maak je het mogelijk. Wij ontwikkelen maatwerk toepassingen die naadloos aansluiten op de behoeftes van je organisatie.

Onze specialiteit

Kennisintensieve applicaties voor medici en bedrijfskritieke backofficesystemen. Daarnaast blinken we uit in de ontwikkeling van apps en de bijbehorende systeemintegratie. Onze specialisten spreken hun programmeertalen en beheersen .NET, Java, agile platforms, Oracle, HTML5 en native app development tot in de puntjes.

Maatwerk software begint met een goed gesprek

We willen alles weten van je organisatie en je ICT-omgeving. Vervolgens vertalen we deze inzichten naar een functioneel ontwerp. Natuurlijk kun je ook voor het onderhoud en de ondersteuning op ons rekenen.

Tailored software voor grote én kleinere onder­nemingen

Bij Provide kun je ook terecht als je bij een kleinere organisatie werkt, of zelfs bij een startup. Wij zijn je partner op het gebied van Tailored Software en denken met je mee. Onze IT-specialisten weten raad met jouw vraagstuk. En het mooie is, alle oplossingen van Provide zijn schaalbaar. Wij groeien dus met je mee!

Meer weten over onze Tailored Software?